Localizare:
Traseu sugerat:  
 

HERZ Cap termostatic M28 HERZ (1726016)

39,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
ecomas.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 39,00 RON

Descrierea produsului
Capul termostatic cu senzor lichid Herz M28  este un termostat pentru radiatoare, cu senzor lichid cu protectie automata impotriva inghetului, cu limitare si blocare a nivelului specific valorilor de referinta. Culoarea rotii de manevra este alba.
Date de exploatare:
- limita valorilor de referinta: 6-28°C
- protectie impotriva inghetului 6°CCapul termostatic Herz nu necesita efectuarea de lucrari de intretinere.
Destinat montarii la nivelul tuturor robinetelor Herz prevazute pentru operarea cu termostat. Termostatul Herz este utilizat ca senzor si ca element de reglare. Prin modificarea volumului fluidului este deplasata tija de actionare a robinetului.
Prin reglarea scalei in functie de afisaj, in incapere pot fi obtinute urmatoarele temperaturi aproximative, fiind posibila aparitia unor diferente cu cateva grade (K), in functie de modalitatea de montare si de executia instalatiei. Marcator    *    1    2    3    4    5    6
          °C        6         9,5         13         16,5         20           23,5        28Reglarea „4 corespunde unei temperaturi a camerei de aproximativ 20°C si reprezinta un optim de confort, economisire a energiei si confort al incalzirii. In pozitia „* robinetul se deschide automat la o temperatura a mediului de aproximativ 6°C si previne inghetarea instalatiei. In pozitia „0, robinetul termostatic este blocat, iar siguranta impotriva inghetului este dezactivata. Dupa incheierea perioadei de utilizare a instalatiei de incalzire, termostatele se deschid complet prin rotirea in directia opusa acelor de ceasornic pentru a preveni depunerea de particule de impuritati la nivelul scaunului ventilului termostatic. In nici un caz nu este permisa expunerea capului termostatic Herz la razele directe ale soarelui sau la echipamente care radiaza un nivel ridicat de caldura (de exemplu televizor). In cazul in care radiatorul este acoperit – in nisa sau cu draperii – se formeaza o zona de acumulare a caldurii in care termostatul nu poate identifica temperatura camerei, motiv pentru care nu poate realiza reglarea corespunzatoare. In aceste situatii, termostatul Herz trebuie prevazut cu senzor la distanta, respectiv cu reglare la distanta. Specificatii
CARACTERISTICI GENERALETip produs    Senzor
Destinat pentru    Instalatii termice
Instalatii industriale
Material    Plastic
Metal
Culoare    Alb
SPECIFICATII TEHNICETemperatura maxima de lucru    28 C Ecomas face eforturi permanente pentru corectitudinea informatiilor din site. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetul standard. Producatorul poate modifica fara preaviz unele specificatii ale produsului. Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.